Friday, 9 September 2011

Tidak ikhlas

Assalamualaikum,lama dah tak tulis-tulis blog.Miss U All! Syok tak raya?today saya nak cakap tentang tidak ikhlas...Kenapa saya panggil tidak ikhlas?Sebab orang memberi salam,menyambut or lain-lain.Kan diorangkan selalu cakap askum,wasalam,HB dan sebagainya.Saya sungguh tak terharu bila orang cakap "HB" bila hari lahir saya.Selalaunya dekat FB la.Bila orang tulis "askum" waktu chat.Saya akan cakap tolong beri salam dengan sempurna.Dulu saya pun macam tu jugak.Sekarang dah tak tulis dah.Ayat pendek tak apalah,asalkan faham sudah la.Saya punya tarikh lahir pada 8 Januari.So kalau nak wish kat profile FB saya jangan nak tulis "HB".Tulis la Happy Birthday.Sampai disini sahajalah pening nak fikir lagi...

Party rocking to your house tonight,everybody just read my post...we dont make you lose your mind,we just wanna see ya,FOLLOW ME!

No comments:

Post a Comment