Saturday, 13 August 2011

Pink n Purple 4 girls?

   Assalamualaikum to all muslim and apa khabar to all non-muslim.Today,saya bukan nak cakap tentang puasa.Tapi saya nak cakap tentang warna kesukaan perempuan iaitu pink and purple.

Tentang pink: Kalau lelaki tu pakai baju pink dia pondan?Tak semestinya,mungkin colour favourite dia ke.Think 
                     positive guys.
Tentang purple:Kalau lelaki tu pakai baju purple.Jangan syak dia pondan.Mungkin dia peminat Justin Biber ke?
                       Eeeeww...

Zaman sekarang pun pink dan purple dah jadi warna lelaki or perempuan.Cita rasa orang mana boleh kita tak setuju.Lain orang lain cara.Lain la kalau dia pakai baju pink atau purple perangai dia macam.........tau-tau je la.Aku pun pakai jam purple yelah sebab warna kesukaan aku.
Pengingatan : Think positive

No comments:

Post a Comment